Hoidoista

Body sugaring eli vartalosokerointi. Vartolosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen: Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivämä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkääntyneet karvat.

 CND Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka, jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Shellac ei vahingoita kynsiä millään tavalla ja se on helppo poistaa 10 minuutissa. Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten kuivumisaika on tavallisia lakkoja reilusti nopeampi. Lakkaus on joustava, kestävä, luonnollinen ja hienostunut. Kestää vähintään 2 viikkoa! Laboratoriotestattu! Ei poraamista! Ei kynnen pinnan viilaamista!

 

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Aromahieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta ja sopii myös ikääntyneille. Hieronta tehdään lämpimällä perusöljyllä, johon on sekoitettu valitsemaasi tuoksua. Valittavana on kolme tehokasta öljyseosta: rentouttava, virkistävä tai lihaskipuja hoitava.  Aromahieronnan ja öljyjen yhteisvaikutus edistää lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä, sekä lievittää kipuja.  Aromaattinen hieronta on rentouttava ja tehokas hierontamenetelmä, jossa käytetään kasveista saatavia aitoja eteerisiä öljyjä.

Aromaattista hierontaa ei suositella:

  • jos asiakkaalla on pahanlaatuinen kasvain tai muu vaikea sairaus 
  • raskaus- tai imetysaikana

 

Timanttikuorinta on uudenaikaisin ja järkevin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet. Valitse timanttimikrohionta, jos haluat: / poistaa epätasaisuuksia / poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, sekä hoitaa aknea / madaltaa juonteita / vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia / madaltaa aknearpia / silottaa suurentuneita huokosia / tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä / uudistaa ja kiinteyttää ihoa / hoitaa vartalon ihoa / piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa Timanttimikrohiontaa suositellaan 4-10 kerran sarjoina, riippuen ihon ongelmista. Timanttimikrohionta kesäaikana vaatii vähintään SPF 50 suojavoiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.

 

 Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.

 

Bielendan Laser Lifting- hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidoista. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED- valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser-Lift- yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa. Tuloksena kiinteytynyt, elastinen, kirkkaan sävyinen iho. Yksi merkittävimmistä ihoa vanhentavista tekijöistä on aurinko. Laser Lifting hoito taistelee tehokkaasti juuri tätä ihon ennenaikaista valovanhenemista vastaan. Hoito on tarkoitettu lähinnä +40 iholle, joka kaipaa kohotusta ja kiinteytystä. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona, mutta paras lopputulos saadaan noin kuuden hoitokerran sarjana. Sopii myös herkälle iholle. Hoidon kesto on noin 75min HUOM! Hoitoa EI voida tehdä, jos asiakkaalla on tulehduksellinen ihotauti, herpes, epilepsia, ihohaavoja, asiakas on raskaana tai imettää Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, valoterapian, seerumin ja Laser Lifting naamion imeytyksen ultraäänellä, hartioiden, niskan, decolleten ja pään hieronnan, rauhoittavan merilevänaamion sekä ihon suojauksen. Hoidossa käytetään lämpimiä bambupyyhkeitä, jotka tekevät olosi vieläkin rentoutuneemmaksi.

 

 Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kaarevilta. Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta! Tulos säilyy ripsissä 2-3kk. Käsittelyn voi uusia kun ripset ovat täysin uudistuneet, eli n. 2-3kk välein. Ei irtoripsiä, ei allergisoivia pikaliimoja, ei kirvelyä, luonnollinen ja näyttävä lopputulos. Todella hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille. Korosta silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella. Kokeile ja ihastu!

 

 Korvakynttiläterapia on luonnollinen hoitomuoto, joka periytyy Pohjois-Amerikan intiaaneilta. Hopi-intiaaneilla on syvä tietämys luonnolisista parannusmenetelmistä ja heidän välityksellään korvakynttiläterapia on tullut tunnetuksi Euroopassa. Korvakynttilähoidossa palamisen aiheuttama lievä imu aiheuttaa kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa. Asiakkaat kuvaavat oloa helpottuneeksi ja keventyneeksi pään alueella. Lisäksi alipaine kierrätyttää yrttiuutehöyryä korvassa suojaten korvan ärtyneitä alueita. Alipaineen höyry ja kierto stimuloi korvaa lempeästi. Palamisprosessi heijastaa mietoa lämpöä korvan sisäosiin. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa immunologista puolustusjärjestelmää ja voimistaa lymfanesteen kiertoa. Lisäksi lämpö stimuloi refleksialueita ja energiapisteitä alueella. Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus. Hoitoa saaneet kuvaavat tunnetta hoidon jälkeen rentoutuneeksi ja tasapainoiseksi. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, orgaanista vahaa ja yrttiuutteita. / kuulon virkistämiseen / irrottaa vahaa korvista / korvien soimiseen / poski- ja otsaonteloiden tukkoisuuteen / astmaan, allergioihin / päänsärkyyn, migreeniin / poskiontelotulehduksiin, korvatulehduskierteeseen, liimakorvaan / virkistää paikallista aineenvaihduntaa / aktivoi lymfanesteiden kiertoa / rentouttaa (stressi, jännittyneisyys, unettomuus)

 

Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Bielenda erikoiskasvohoidot takaavat erinomaisia, näkyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Sarjasta löytyvät jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet. Tuotteiden tuoksut ovat miellyttäviä ja herkälle iholle löytyy myös täysin tuoksuttomia tuotteita. Bielendan erikoiskasvohoidoissa keskitytään hoitamaan tehokkaasti ihon erilaisia ongelmia kuten esimerkiksi ikääntymisen merkkejä, aknea, couperosaa, ruusufinniä ja erittäin kuivaa ihoa.

Bielendan laboratoriot tutkivat jatkuvasti luonnon ainesosia löytääkseen parhaat reseptit hoitotuotteisiin.

Uuden sukupolven kirkastava c-vitamiiniyhdiste, ihoa uudistavat argan kantasolut, levänaamiot ja tehokkaat happoyhdistelmät antavat parhaan mahdollisen hoitotehon. Näistä mielenkiintoisista hoidoista löydämme varmasti sinun ihollesi sopivan hoidon.

 / HYDRA-HYAL

Tehokosteuttava kuivan ihon pelastaja, joka silottaa alkavat juonteesi!

HYDRA-HYALin sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Melkein jokaisella on ihossaan kuivuutta varsinkin talvisin, ratkaisu kuivuuteen on HYDRA-HYAL. Hoito on silminnähden erittäin kosteuttava ja sopii erittäin hyvin myös atooppiselle iholle.

/ PIKAKAUNISTAVA KULTAHOITO

Hehkua ja heleyttä ihollesi niin arkeen kuin juhlaan!

Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi muutama päivä ennen juhlia. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti.

 / RETI-VIT C

 Kuulaat kasvot kirkastavalla tehohoidolla!

Aktiivisesti ihoa uudistava ja kirkastava RETI-VIT C-hoito perustuu innovatiiviseen yhdistelmään uuden sukupolven ainesosia. C-vitamiini yhdessä retinolin ja C-5 C peptidin kanssa aktivoivat kollageenintuotantoa ja häivyttävät pigmenttimuutoksia. Tehokas kuorinta toimii iholla kolmivaikutteisesti: mekaanisesti, kemiallisesti ja entsymaattisesti. Tuloksena ihon sävy kirkastuu, pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet silottuvat näkyvästi jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

 / ANTI-AKNE

Puhdistava hoito, jonka avulla voit helpottaa aknea!

Bielenda on kehittänyt kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman aknea vastaan. Anti-aknehoito pohjautuu monipuoliseen yhdistelmään erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito suositellaan aloitettavan kotona viikkoa ennen varsinaista hoitoa esikuorinnalla. Hoitolassa suoritetaan kuorinta erittäin tehokkaalla happokuorinnalla.

 / POWER OF NATURE

 Puhdistava ja uudistava hoito, joka tehokkaasti palauttaa ihosi luonnollisen toiminnan! 

Power of Nature- hoito sopii elottomalle, rasittuneelle, tukkiutuneelle ja kuivalle iholle. Monitehoinen hoito auttaa parantamaan ihon kuntoa ja sävyä välittömästi. Tuotteet pohjautuvat luonnon tehoaineisiin aktiivihiileen ja etanauutteeseen, joiden yhteisvaikutus on puhdistava ja uudistava.

 / LASER LIFTING

 Kiinteyttä ja kauneutta kohottavalla AntiAge-hoidolla!

Laser Lifting-hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidosta. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED-valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser-Lift-yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuotteet ovat tehokkaita ja laitehoito miellyttävän tuntuinen ja kivuton. Hoidon tuloksena on kiinteytynyt, elastinen ja kirkkaan sävyinen iho.

 / ARGAN KANTASOLUHOITO

 Nuoruuden eliksiiriä ihollesi!

Argania on kutsuttu jo pitkään nuoruuden eliksiiriksi. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTecArgan- kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen imeytymisen ihoon. Arganhoito kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa.

 / SENSITIVE SKIN

 Ihoa vahvistava hoito herkälle ja couperosa iholle sekä ruusufinnin hoitoon.

Herkkä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Hoitotuotteiden tulisi olla samanaiaikaisesti tehokkaita, mutta hellävaraisia. Sensitive Skin- hoitolinjan tuotteet ovat hyvin pelkistettyjä ja niihin on valittu tarkkaan vain keskeisimmät raaka-aineet: laktobionihappo ja atselaiinihappo uudistavat hellävaraisesti ihoa ja stimuloivat ihon uusiutumista ilman kuorivaa ja ihoa ärsyttävää vaikutusta. Niiden avulla saat hoidettua ja vahvistettua herkkää ihoa pitkäjaksoisesti ympäri vuoden ja saat hyviä hoitotuloksia! Tuotteet eivät sisällä lisättyjä väriaineita, allergeeneja eikä hajusteita.

 / SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO

 Kaunis ja kiinteä katse tehokkaalla täsmähoidolla! 

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienimpiäkin ilmejuonteita.

 

 Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. MITEN KUUMAKIVIHIERONTA VAIKUTTAA? Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Emme suosittele kuumakivihierontaa mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista

Body sugaring eli vartalosokerointi. Vartolosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen: Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivämä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkääntyneet karvat.

 CND Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka, jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Shellac ei vahingoita kynsiä millään tavalla ja se on helppo poistaa 10 minuutissa. Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten kuivumisaika on tavallisia lakkoja reilusti nopeampi. Lakkaus on joustava, kestävä, luonnollinen ja hienostunut. Kestää vähintään 2 viikkoa! Laboratoriotestattu! Ei poraamista! Ei kynnen pinnan viilaamista!

 

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Aromahieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta ja sopii myös ikääntyneille. Hieronta tehdään lämpimällä perusöljyllä, johon on sekoitettu valitsemaasi tuoksua. Valittavana on kolme tehokasta öljyseosta: rentouttava, virkistävä tai lihaskipuja hoitava.  Aromahieronnan ja öljyjen yhteisvaikutus edistää lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä, sekä lievittää kipuja.  Aromaattinen hieronta on rentouttava ja tehokas hierontamenetelmä, jossa käytetään kasveista saatavia aitoja eteerisiä öljyjä.

Aromaattista hierontaa ei suositella:

  • jos asiakkaalla on pahanlaatuinen kasvain tai muu vaikea sairaus 
  • raskaus- tai imetysaikana

 

Timanttikuorinta on uudenaikaisin ja järkevin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet. Valitse timanttimikrohionta, jos haluat: / poistaa epätasaisuuksia / poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, sekä hoitaa aknea / madaltaa juonteita / vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia / madaltaa aknearpia / silottaa suurentuneita huokosia / tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä / uudistaa ja kiinteyttää ihoa / hoitaa vartalon ihoa / piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa Timanttimikrohiontaa suositellaan 4-10 kerran sarjoina, riippuen ihon ongelmista. Timanttimikrohionta kesäaikana vaatii vähintään SPF 50 suojavoiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.

 

 Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.

 

Bielendan Laser Lifting- hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidoista. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED- valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser-Lift- yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa. Tuloksena kiinteytynyt, elastinen, kirkkaan sävyinen iho. Yksi merkittävimmistä ihoa vanhentavista tekijöistä on aurinko. Laser Lifting hoito taistelee tehokkaasti juuri tätä ihon ennenaikaista valovanhenemista vastaan. Hoito on tarkoitettu lähinnä +40 iholle, joka kaipaa kohotusta ja kiinteytystä. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona, mutta paras lopputulos saadaan noin kuuden hoitokerran sarjana. Sopii myös herkälle iholle. Hoidon kesto on noin 75min HUOM! Hoitoa EI voida tehdä, jos asiakkaalla on tulehduksellinen ihotauti, herpes, epilepsia, ihohaavoja, asiakas on raskaana tai imettää Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, valoterapian, seerumin ja Laser Lifting naamion imeytyksen ultraäänellä, hartioiden, niskan, decolleten ja pään hieronnan, rauhoittavan merilevänaamion sekä ihon suojauksen. Hoidossa käytetään lämpimiä bambupyyhkeitä, jotka tekevät olosi vieläkin rentoutuneemmaksi.

 

 Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja kaarevilta. Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta! Tulos säilyy ripsissä 2-3kk. Käsittelyn voi uusia kun ripset ovat täysin uudistuneet, eli n. 2-3kk välein. Ei irtoripsiä, ei allergisoivia pikaliimoja, ei kirvelyä, luonnollinen ja näyttävä lopputulos. Todella hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille. Korosta silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella. Kokeile ja ihastu!

 

 Korvakynttiläterapia on luonnollinen hoitomuoto, joka periytyy Pohjois-Amerikan intiaaneilta. Hopi-intiaaneilla on syvä tietämys luonnolisista parannusmenetelmistä ja heidän välityksellään korvakynttiläterapia on tullut tunnetuksi Euroopassa. Korvakynttilähoidossa palamisen aiheuttama lievä imu aiheuttaa kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa. Asiakkaat kuvaavat oloa helpottuneeksi ja keventyneeksi pään alueella. Lisäksi alipaine kierrätyttää yrttiuutehöyryä korvassa suojaten korvan ärtyneitä alueita. Alipaineen höyry ja kierto stimuloi korvaa lempeästi. Palamisprosessi heijastaa mietoa lämpöä korvan sisäosiin. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa immunologista puolustusjärjestelmää ja voimistaa lymfanesteen kiertoa. Lisäksi lämpö stimuloi refleksialueita ja energiapisteitä alueella. Koko prosessi on miellyttävä ja kivuton kokemus. Hoitoa saaneet kuvaavat tunnetta hoidon jälkeen rentoutuneeksi ja tasapainoiseksi. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, orgaanista vahaa ja yrttiuutteita. / kuulon virkistämiseen / irrottaa vahaa korvista / korvien soimiseen / poski- ja otsaonteloiden tukkoisuuteen / astmaan, allergioihin / päänsärkyyn, migreeniin / poskiontelotulehduksiin, korvatulehduskierteeseen, liimakorvaan / virkistää paikallista aineenvaihduntaa / aktivoi lymfanesteiden kiertoa / rentouttaa (stressi, jännittyneisyys, unettomuus)

 

Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Bielenda erikoiskasvohoidot takaavat erinomaisia, näkyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Sarjasta löytyvät jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet. Tuotteiden tuoksut ovat miellyttäviä ja herkälle iholle löytyy myös täysin tuoksuttomia tuotteita. Bielendan erikoiskasvohoidoissa keskitytään hoitamaan tehokkaasti ihon erilaisia ongelmia kuten esimerkiksi ikääntymisen merkkejä, aknea, couperosaa, ruusufinniä ja erittäin kuivaa ihoa.

Bielendan laboratoriot tutkivat jatkuvasti luonnon ainesosia löytääkseen parhaat reseptit hoitotuotteisiin.

Uuden sukupolven kirkastava c-vitamiiniyhdiste, ihoa uudistavat argan kantasolut, levänaamiot ja tehokkaat happoyhdistelmät antavat parhaan mahdollisen hoitotehon. Näistä mielenkiintoisista hoidoista löydämme varmasti sinun ihollesi sopivan hoidon.

 / HYDRA-HYAL

Tehokosteuttava kuivan ihon pelastaja, joka silottaa alkavat juonteesi!

HYDRA-HYALin sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Melkein jokaisella on ihossaan kuivuutta varsinkin talvisin, ratkaisu kuivuuteen on HYDRA-HYAL. Hoito on silminnähden erittäin kosteuttava ja sopii erittäin hyvin myös atooppiselle iholle.

/ PIKAKAUNISTAVA KULTAHOITO

Hehkua ja heleyttä ihollesi niin arkeen kuin juhlaan!

Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi muutama päivä ennen juhlia. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti.

 / RETI-VIT C

 Kuulaat kasvot kirkastavalla tehohoidolla!

Aktiivisesti ihoa uudistava ja kirkastava RETI-VIT C-hoito perustuu innovatiiviseen yhdistelmään uuden sukupolven ainesosia. C-vitamiini yhdessä retinolin ja C-5 C peptidin kanssa aktivoivat kollageenintuotantoa ja häivyttävät pigmenttimuutoksia. Tehokas kuorinta toimii iholla kolmivaikutteisesti: mekaanisesti, kemiallisesti ja entsymaattisesti. Tuloksena ihon sävy kirkastuu, pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet silottuvat näkyvästi jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

 / ANTI-AKNE

Puhdistava hoito, jonka avulla voit helpottaa aknea!

Bielenda on kehittänyt kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman aknea vastaan. Anti-aknehoito pohjautuu monipuoliseen yhdistelmään erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito suositellaan aloitettavan kotona viikkoa ennen varsinaista hoitoa esikuorinnalla. Hoitolassa suoritetaan kuorinta erittäin tehokkaalla happokuorinnalla.

 / POWER OF NATURE

 Puhdistava ja uudistava hoito, joka tehokkaasti palauttaa ihosi luonnollisen toiminnan! 

Power of Nature- hoito sopii elottomalle, rasittuneelle, tukkiutuneelle ja kuivalle iholle. Monitehoinen hoito auttaa parantamaan ihon kuntoa ja sävyä välittömästi. Tuotteet pohjautuvat luonnon tehoaineisiin aktiivihiileen ja etanauutteeseen, joiden yhteisvaikutus on puhdistava ja uudistava.

 / LASER LIFTING

 Kiinteyttä ja kauneutta kohottavalla AntiAge-hoidolla!

Laser Lifting-hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidosta. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED-valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Laser-Lift-yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuotteet ovat tehokkaita ja laitehoito miellyttävän tuntuinen ja kivuton. Hoidon tuloksena on kiinteytynyt, elastinen ja kirkkaan sävyinen iho.

 / ARGAN KANTASOLUHOITO

 Nuoruuden eliksiiriä ihollesi!

Argania on kutsuttu jo pitkään nuoruuden eliksiiriksi. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTecArgan- kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen imeytymisen ihoon. Arganhoito kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa.

 / SENSITIVE SKIN

 Ihoa vahvistava hoito herkälle ja couperosa iholle sekä ruusufinnin hoitoon.

Herkkä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Hoitotuotteiden tulisi olla samanaiaikaisesti tehokkaita, mutta hellävaraisia. Sensitive Skin- hoitolinjan tuotteet ovat hyvin pelkistettyjä ja niihin on valittu tarkkaan vain keskeisimmät raaka-aineet: laktobionihappo ja atselaiinihappo uudistavat hellävaraisesti ihoa ja stimuloivat ihon uusiutumista ilman kuorivaa ja ihoa ärsyttävää vaikutusta. Niiden avulla saat hoidettua ja vahvistettua herkkää ihoa pitkäjaksoisesti ympäri vuoden ja saat hyviä hoitotuloksia! Tuotteet eivät sisällä lisättyjä väriaineita, allergeeneja eikä hajusteita.

 / SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO

 Kaunis ja kiinteä katse tehokkaalla täsmähoidolla! 

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienimpiäkin ilmejuonteita.

 

 Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. MITEN KUUMAKIVIHIERONTA VAIKUTTAA? Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Emme suosittele kuumakivihierontaa mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista