Tuotteet

Denova Pro on uusi ammattikosmetiikkasarja. Oletko etsinyt ihonhoidon ammattisarjaa, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde? Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Suomessa! Denova Pro tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin, kuten tehokkaasti ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, ihanasti kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan vihreään saveen, couperosan hoidossa tehokkaisiin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Denova Pro –laboratoriot ovat valinneet luonnonaineiden joukosta yli 100 tehokkainta ja ihonhoitoon parhaiten soveltuvaa ainesosaa. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuotteiden teho on kliinisesti testattu. Tuotteita tai ainesosia ei ole testattu eläimillä.

CCS jalkavoide on tarkoitettu kovettumien ja kuivan ihon hoitoon. Se tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Voide sisältää karbamidia (10 %), joka parantaa ihon kosteuden sitomiskykyä ja pehmentää kovettumia. CCS jalkavoide on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa.

 

Pierre René on yksi Puolan ja Ruotsin suosituimmista kosmetiikkamerkeistä. Pierre Renén tuotteet ovat hypoallergeenisia ja korkealuokkaisia meikkituotteita erityisen hyvillä hinnoilla!

 

 RefectoCil on ripsien ja kulmakarvojen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Erityisesti ripset ovat joskus kovilla päivittäisessä menossa, ja ansaitsevat siksi vähintään yhtä hyvää hoitoa kuin hiuksesi. RefectoCil- kestovärit, permanentit ja hoitoaineet ovat suunniteltu paitsi tehokkaiksi myös erityisen hoitaviksi. RefectoCil-kestovärit ovat markkinoiden suosituimpia, sillä ne antavat kestävän ja kauniin värjäystuloksen. Värivaihtoehdoista jokaiselle löytyy helposti omansa. Kokeile myös ripsipermanenttia – saat houkuttelevan kauniit ja kaarevat ripset pitkäksi aikaa!

Värien pigmentit pohjautuvat kasvipohjaisiin väriaineisiin, joten se soveltuu myös herkälle iholle.
Sensitive – ei kuumotusta, ei ärsytystä.
Dermatologisesti ja silmälääkäreiden testaama.

Perinteiset ripsi- ja kulmavärit sisältävät PPD:tä ja näin eivät sovellu allergisille.
Sensitive ripsi- ja kulmaväri on turvallinen ja hellävarainen, pigmentit pohjautuvat kasvipohjaisiin väriaineisiin. Markkinoiden hellävaraisin väri, joka ei sisällä PPD:tä.

Monesti kulmien suurin ongelma on harvakarvaisuus tai kulmissa olevat aukot. Tällä värillä aukotkin saa peitettyä ja meikkaamisesta tulee helpompaa. Tämä väri kestää noin kaksi viikkoa ja parhaimmillaan ne ovat ehkä muutama päivä värjäyksen jälkeen. RefectoCil Sensitive on hopeanitraattipohjainen väri.

 

Oletko etsinyt ihonhoitosarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu, luonnollisuus ja erinomainen hinta? Ziaja on uusi päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun. Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille. Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Ziajan tuotteet sopivat herkällekin iholle, sillä kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa!

 

Shellac-kestolakka CND Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka, jolla saat viikkoja kestävän lakkauksen. Patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Shellac ei vahingoita kynsiä millään tavalla ja se on helppo poistaa 10 minuutissa. Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten kuivumisaika on tavallisia lakkoja reilusti nopeampi. Lakkaus on joustava, kestävä, luonnollinen ja hienostunut. Kestää vähintään 2 viikkoa! Laboratoriotestattu! Ei poraamista! Ei kynnen pinnan viilaamista!

 

Paese on puolalainen, korkealaatuinen ja trendikäs meikkisarja. Tuotteet sisältävät jopa 60 % luonnollisia ainesosia, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Sarjan valmistaja seuraa maailman trendejä sekä tekee yhteistyötä meikkitaiteilijoiden kanssa kosmetiikkamaailman aallonharjalla. Sarjassa on mahtavat valikoimat värikosmetiikkaa; meikkivoiteita, puutereita, kynsilakkoja sekä siveltimiä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Sarjan myydyimpiä tuotteita ovat esimerkiksi riisipuuteri, kulma-tuotteet, runsaspigmenttiset luomivärit. Paesen tuotteissa laadukkaat pigmentit yhdistyvät ihoa hoitaviin ainesosiin, mikä takaa kauniin ja kestävän meikin. Tuotteet ovat erittäin pigmenttisiä ja riittoisia ja ne hoitavat ihoasi tehokkaasti. Tuloksena luonnollisen kaunis iho, joka hehkuu! Tervetuloa tutustumaan!