Kauneuden ammattilaiset

Liisa

Olen Liisa, sky-kosmetologi, yrittäjä ja tämä hoitola on minun toteen käynyt haaveeni.

”Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen.” –Eleanor Roosevelt 

Hoitofilosofiani mukaan kauneudenhoitopalvelut ovat kaikille tarkoitettuja – kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat.  Räätälöin hoidon aina asiakkaan mukaan. Esimerkiksi jos asiakas on epävarma millaisen kasvohoidon juuri hänen kasvonsa tarvitsevat, teen hänelle sellaisen hoidon jota iho kaipaa.

 Pyrin aina auttamaan ihmisiä, kävi se sitten rentouttamalla ja stressiä poistamalla tai ohjaamalla ja neuvomalla miten ongelmia voitaisiin ratkoa, poistaa, vähentää tai ennaltaehkäistä. Näen työni enemmän terveydenhoidollisena alana kuin turhuutena tai pinnallisena hömpötyksenä. 

En lähde mukaan uusimpiin trendivillityksiin, vaan katson ja seurailen alaa. Mietin tarkkaan, onko uusi hoito tai tuote tullut jäädäkseen ja onko se oikeasti toimiva ja käänteentekevä hoitomuoto asiakkaille. Työni pohjautuu aina kosmetiikan historiaan, käsityöhön ja ihonhoidon perusteisiin, perustietoon sekä läsnäoloon. Olen hoidossa koko hoidon ajan ja asiakasta varten, puhelin on äänettömällä.

Kosmetologiopiskelijat

Hoitolassamme on myös kosmetologiopiskelijoita harjoittelussa syksyisin ja keväisin.

Heidät löydät myös nettiajanvarauksestamme. Valitse ensin haluamasi hoito, mikäli tekijä vaihtoehdoissa näkyy opiskelija, hänelle voi varata kyseisen hoidon. Alennus lasketaan kassalla.

Kohdasta opiskelijatyöt, löytyy lisäksi erikoistarjouksia, joissa alennettu hinta valmiina.

Hinnasto opiskelijoille: 1. tai 2. vuoden opiskelija – 50 %, 2. tai 3. vuoden opiskelija – 30 %
Aikuisopiskelijoiden koulutus on 2 vuotinen ja peruskoulupohjaisten opiskelijoiden koulutus 3 vuotinen. (eli 1.vuosi aik. = 1-2 perus. ja 2.vuosi aik.= 3 perus.)