Kauneuden ammattilaiset

Liisa

Olen Liisa, sky-kosmetologi, yrittäjä ja tämä hoitola on minun toteen käynyt haaveeni.

”Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen.” –Eleanor Roosevelt 

Hoitofilosofiani mukaan kauneudenhoitopalvelut ovat kaikille tarkoitettuja – kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat.  Räätälöin hoidon aina asiakkaan mukaan. Esimerkiksi jos asiakas on epävarma millaisen kasvohoidon juuri hänen kasvonsa tarvitsevat, teen hänelle sellaisen hoidon jota iho kaipaa.

 Pyrin aina auttamaan ihmisiä, kävi se sitten rentouttamalla ja stressiä poistamalla tai ohjaamalla ja neuvomalla miten ongelmia voitaisiin ratkoa, poistaa, vähentää tai ennaltaehkäistä. Näen työni enemmän terveydenhoidollisena alana kuin turhuutena tai pinnallisena hömpötyksenä. 

En lähde mukaan uusimpiin trendivillityksiin, vaan katson ja seurailen alaa. Mietin tarkkaan, onko uusi hoito tai tuote tullut jäädäkseen ja onko se oikeasti toimiva ja käänteentekevä hoitomuoto asiakkaille. Työni pohjautuu aina kosmetiikan historiaan, käsityöhön ja ihonhoidon perusteisiin, perustietoon sekä läsnäoloon. Olen hoidossa koko hoidon ajan ja asiakasta varten, puhelin on äänettömällä.

Olen Jaana, ammatiltani kosmetologi, ja työskentelen vuokratuoli-yrittäjänä Liisan Kauneusmaassa. 

Olen valmistunut 2/2012 ja työkokemusta alalta on n.  7 vuotta.  Aloitin ensimmäisessä työpaikassani kosmetologin työt jo alaa opiskellessani Pohjois- Karjalan ammattiopistossa Joensuussa. 

Nyt teen töitä unelma-ammatissani ja rakastan työtäni. Hoidan ihmistä kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Työnkuvaani kuuluvat mm. kasvohoidot, vartalohoidot, erilaiset hierontahoidot, jalka- ja käsihoidot, sokeroinnit sekä meikkaukset.

Työskennellessäni ajattelen aina ”Tee toiselle niin, kuin haluaisit itselle tehtävän” ja sillä periaatteella teen kaikki hoidot, yksilöllisesti, ihmisen tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olen läsnä juuri Sinua varten, enkä vastaile hoidon aikana puhelimeen.

Kosmetologina mielestäni tärkeää on ajan hermolla pysyminen, unohtamatta perinteistä käsillä tehtävää työtä. Kouluttautuminen uusiin hoitomuotoihin ja tuotteisiin on välttämätöntä, sillä ala kehittyy jatkuvasti.

 Tärkeintä tässä työssä mielestäni on ajatella ihmistä kokonaisuutena; jokainen on meistä erilainen ja jokaisella on erilaiset tarpeet. On tärkeää selvittää, mitkä ne tarpeet ovat ja kuinka erilaiset ongelmat voidaan ratkaista. Yhtä tärkeää on kehon lisäksi hoitaa myös mieltä. Arjen keskellä on meille jokaiselle pieni, tai vaikka vähän isompikin rentoutushetki tarpeen. 

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon, juuri sellaisena kuin olet. Autan sinua valitsemaan juuri Sinulle sopivat hoidot sekä kauneudenhoitotuotteet ammattitaidolla

 

Jaana